Winkelwagen

Gratis verzending vanaf €39 NL/ €49 BE! PostNL logo of DHL logo

De goedkoopste shop voor de beste kwaliteit celzouten van Schüssler

beoordeeld met een 9.5 uit 10! Webwinkel Keurmerk

Gratis verzending vanaf €39 NL/ €49 BE! of

 

Schussler Celzouten: De Kracht van “Hete 7”

Schussler Celzouten, ook wel bekend als biochemische zouten of celzouten, zijn een fascinerende benadering van natuurgeneeskunde die zijn oorsprong vindt in het werk van de Duitse arts Dr. Wilhelm Heinrich Schussler. Hij ontwikkelde de theorie van de 12 celzouten, die elk een specifieke rol spelen in het onderhouden van de gezondheid van onze lichaamscellen. Een van de meest opvallende en veelgebruikte celzouten is “Hete 7,” ook wel Magnesium Phosphoricum genoemd. Dit artikel zal dieper ingaan op wat “Hete 7” is en hoe het toegepast kan worden om de algehele gezondheid en welzijn te bevorderen.

Wat is “Hete 7” (Magnesium Phosphoricum)?

“Hete 7,” of Magnesium Phosphoricum, is een van de 12 Schussler Celzouten en heeft een bijzondere betekenis in de wereld van de celzouttherapie. Dit zout wordt vaak aangeduid als het “zout van zenuwkracht” omdat het een cruciale rol speelt bij het ondersteunen van het zenuwstelsel. Magnesium Phosphoricum is een mineraalzout dat van nature in ons lichaam voorkomt en is betrokken bij verschillende essentiële processen.

Toepassingen van “Hete 7” (Magnesium Phosphoricum):

 

 1. Stress en Zenuwgezondheid: Een van de meest voorkomende toepassingen van Magnesium Phosphoricum is het omgaan met stress en angst. Dit celzout staat bekend om zijn vermogen om het zenuwstelsel te kalmeren en de geestelijke veerkracht te verbeteren. Mensen die te maken hebben met overmatige stress, nervositeit, of burn-out kunnen profiteren van het regelmatig innemen van Magnesium Phosphoricum. Het kan helpen om de rust te herstellen en de geestelijke energie te versterken.
 2. Concentratie en Geheugen: Magnesium Phosphoricum wordt ook vaak ingezet om de concentratie en het geheugen te verbeteren. Het kan helpen bij mensen die moeite hebben om zich te concentreren, vergeetachtig zijn of last hebben van mentale vermoeidheid. Het celzout kan de hersenfunctie ondersteunen en de alertheid bevorderen.
 3. Fysieke en Geestelijke Uitputting: Wanneer het lichaam en de geest uitgeput zijn door overwerk, stress of ziekte, kan Magnesium Phosphoricum helpen om de vitaliteit te herstellen. Het wordt vaak aanbevolen bij herstel na een ziekteperiode om het lichaam te ondersteunen bij het terugwinnen van kracht en energie.
 4. Slaapproblemen: Mensen die moeite hebben met in slaap vallen of regelmatig wakker worden gedurende de nacht, kunnen baat hebben bij Magnesium Phosphoricum. Het kan helpen om de slaap te verbeteren en een diepere, meer ontspannen slaap te bevorderen.
 5. Emotioneel Welzijn: Naast het fysieke aspect heeft Magnesium Phosphoricum ook invloed op het emotionele welzijn. Het kan helpen om gevoelens van neerslachtigheid en melancholie te verminderen en een positievere gemoedstoestand te bevorderen.

Hoe gebruik je “Hete 7” (Magnesium Phosphoricum)?

 

Magnesium Phosphoricum is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder tabletten, poeders en druppels. De juiste dosering kan variëren afhankelijk van de individuele behoeften en de ernst van de klachten. Het is altijd raadzaam om een gekwalificeerde natuurgeneeskundige of homeopaat te raadplegen voordat je begint met het gebruik van celzouten, maar het is veilig om zelf aan de slag te gaan.

Over het algemeen worden celzouten oraal ingenomen en onder de tong geplaatst, waar ze snel door het slijmvlies worden opgenomen. Het is belangrijk om ze niet samen met voedsel in te nemen, maar minstens een half uur voor of na de maaltijd. Dit zorgt voor een optimale opname in het lichaam. Bij hete 7 kun je dit ook oplossen in heet water, goed roeren, even laten staan en dan langzaam opdrinken (steeds even vasthouden in de mond).

De dosering van Magnesium Phosphoricum kan variëren, maar een veelvoorkomende aanbeveling is om drie tot zes keer per dag 5 tabletten of druppels onder de tong te plaatsen. De exacte dosering en frequentie kunnen echter afhangen van de specifieke behoeften van de persoon.

Conclusie

“Hete 7,” of Magnesium Phosphoricum, is een waardevol Schussler Celzout dat een scala aan toepassingen heeft voor de ondersteuning van zowel de fysieke als de mentale gezondheid. Of het nu gaat om het omgaan met stress, het verbeteren van concentratie, het herstellen van vitaliteit na ziekte, of het bevorderen van een betere nachtrust, dit celzout kan een waardevolle aanvulling zijn op een holistische benadering van welzijn. Met de juiste begeleiding kunnen Schussler Celzouten zoals “Hete 7” een waardevolle bijdrage leveren aan het bevorderen van een gezonder en evenwichtiger leven.

Geef een reactie
Gratis verzending NL+BE

Bij bestellingen vanaf €39,- (NL) en €49,- (BE). Verzending naar heel Europa en daarbuiten.PostNL logo of DHL logo

30 dagen retourrecht

Niet tevreden? Stuur het ongeopende product terug.

Beste kwaliteit

Wij leveren Celzout tabletten van Adler Pharma en poeders van Sonnenmineral. De allerbeste kwaliteit zoals bedoeld door Schüssler.

Veilig (achteraf) betalen

Betaal veilig online, of achteraf via Klarna

Betaalmethodes
 • IDEAL
 • Mastercard
 • VISA
 • Paypal
 • Apple Pay
 • Sofort
 • Bancontact
 • Klarna

© 2004-2023 Anemoon Celzouten / Celzouten.eu – Alle rechten voorbehouden
Development: Mountain iT – Sustainable Ecommerce | Online marketing: Brandmerck

De waardering van celzouten.eu bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 4375 reviews.