Gratis verzending vanaf €39 NL/ €49 BE! PostNL logo of DHL logo

De goedkoopste shop voor de beste kwaliteit celzouten van Schüssler

beoordeeld met een 9.5 uit 10! Webwinkel Keurmerk

Gratis verzending vanaf €39 NL/ €49 BE! of

 

Voorkom Allergieën en Geniet van het Pollenseizoen met Onze Speciale Celzouten Mix

Het pollenseizoen kan een uitdaging zijn voor velen van ons, met vervelende symptomen zoals niezen, jeukende ogen en een verstopte neus die ons dagelijkse leven kunnen verstoren. Gelukkig is er een natuurlijke oplossing om pollen minder kans te geven en je te helpen genieten van het buitenleven: ons speciale mengsel van celzouten.

Dit unieke mengsel van celzouten is speciaal samengesteld om je te ondersteunen bij neusklachten en allergieën die verband houden met je keel en neus. Onze formule bevat een zorgvuldig uitgebalanceerde combinatie van de volgende celzouten:

Nr. 2 Calcium phosphoricum: Dit celzout staat bekend om zijn ondersteunende werking bij het herstel van weefsel en kan helpen bij het verlichten van ontstekingen in de neus- en keelholte.

Nr. 3 Ferrum phosphoricum: Ferrum phosphoricum staat bekend om zijn ontstekingsremmende eigenschappen en kan helpen bij het verminderen van de symptomen van allergische reacties, zoals roodheid en zwelling.

Nr. 4 Kalium chloride: Kalium chloride kan helpen bij het oplossen van slijm in de luchtwegen en het verminderen van congestie, waardoor ademhalingsproblemen als gevolg van allergieën worden verlicht.

Nr. 7 Magnesium phosphoricum: Dit celzout staat bekend om zijn kalmerende werking op het zenuwstelsel en kan helpen bij het verminderen van stress en spanning die vaak gepaard gaan met allergische reacties.

Nr. 8 Natrium chloride: Natrium chloride helpt bij het handhaven van een gezonde vochtbalans in het lichaam en kan helpen bij het verminderen van uitdroging en irritatie van het neusslijmvlies.

Nr. 10 Natrium sulfuricum: Dit celzout staat bekend om zijn ontgiftende eigenschappen en kan helpen bij het verwijderen van allergenen uit het lichaam, waardoor de frequentie en ernst van allergische reacties worden verminderd.

Nr. 24 Arsenum jodatum: Arsenum jodatum kan helpen bij het verminderen van ontstekingen en het verbeteren van de algehele gezondheid van de luchtwegen, waardoor allergische reacties worden verminderd.

Ons mengsel kan indien gewenst worden aangevuld met extra tabletten van celzout nr. 8 Natrium chloride voor extra ondersteuning.

Let op: ons mengsel bevat lactose als allergeen. We raden aan het mengsel buiten het bereik van kinderen te bewaren en te beginnen met een lage dosis om eventuele overgevoeligheidsreacties te voorkomen.

Om te profiteren van de voordelen van onze celzouten mix, raden we aan dagelijks 3 afgestreken plastic theelepeltjes poeder in te nemen, wat overeenkomt met ongeveer 4-5 gram per lepeltje. Je kunt het poeder eenvoudig mengen met water voor een snelle en gemakkelijke inname.

Kies voor een natuurlijke benadering van allergiebeheersing en ontdek de kracht van onze celzouten mix voor een gezonder en gelukkiger leven, zelfs tijdens het pollenseizoen!

Geef een reactie
Gratis verzending NL+BE

Bij bestellingen vanaf €39,- (NL) en €49,- (BE). Verzending naar heel Europa en daarbuiten.PostNL logo of DHL logo

30 dagen retourrecht

Niet tevreden? Stuur het ongeopende product terug.

Beste kwaliteit

Wij leveren Celzout tabletten van Adler Pharma en poeders van Sonnenmineral. De allerbeste kwaliteit zoals bedoeld door Schüssler.

Veilig (achteraf) betalen

Betaal veilig online, of achteraf via Klarna

Betaalmethodes
  • IDEAL
  • Mastercard
  • VISA
  • Paypal
  • Apple Pay
  • Sofort
  • Bancontact
  • Klarna

© 2004-2024 Anemoon Celzouten / Celzouten.eu – Alle rechten voorbehouden
Development: Mountain iT – Sustainable Ecommerce | Online marketing: Brandmerck

De waardering van celzouten.eu bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 4521 reviews.