2- daagse cursus celzouttherapie

Deze interactieve en zeer informatieve 2-daagse cursus is zowel theorie- als praktijk gericht en voor iedereen te volgen die geïnteresseerd is in de eigen gezondheid. Een specifieke vooropleiding is niet nodig. Enige basiskennis (MBO niveau) van het menselijk lichaam is aan te bevelen. Er wordt voldoende tijd besteed aan het oefenen in het herkennen van de mineraalbehoefte via de gezichtsdiagnostiek. Je leert in één oogopslag te zien waar het probleemgebied aandacht nodig heeft, naast de klachten en symptomen die een mineraaltekort geeft. Zo heb je meerdere invalshoeken om tot een juiste analyse te komen welke celzouten het meest effectief voor jou kunnen zijn.

Doelgroep: Voor iedereen die gezondheid ter harte neemt en in eigen regie wil  nemen. Een waardevolle aanvulling op je eventuele eerder opgedane kennis over de werking van Dr. Schüssler celzouten met extra informatie over andere positieve gezondheidsaspecten zoals voeding, nutriënten, omgevingsfactoren en leefstijlinvloeden.

Trainer is Josette Berg.
Zij is onder meer gediplomeerd als natuurgeneeskundige, psychosociale counselor, mental coach en therapeut in energetisch gericht lichaamswerk. Sinds 2006 is zij gecertificeerd celzoutentherapeut en nog steeds onder de indruk van de van de zeer goede resultaten en de eenvoudige werking van de lichaamseigen celzouten van Adler Pharma. De basis van je gezondheid ligt in een gezonde celstofwisseling. Josette is regelmatig te gast in verschillende radioprogramma’s waar zij over gezondheid en lifestyle onderwerpen spreekt.

Door de haar uitgebreide en wetenschappelijk onderbouwde kennis en haar speciale methode van lesgeven zijn deze cursussen inmiddels een begrip. Hierna kun je er zelf en voor je omgeving mee aan de slag.

Je behaalt hiermee het certificaat Dr. Schüssler celzoutenadviseur.

Niet zeker ivm COVID-19, informeer via kleurenlicht.nl

Uitgebreide informatie over cursusdata, inhoud en investering vind je op www.kleurenlicht.nl  

Gratis verzending NL+BE

Bij bestellingen vanaf €25,- (NL) of €35,- (BE). Daaronder een bijdrage van €6.25 binnen NL en €7.95 naar BE.

14 dagen retourrecht

Niet tevreden? Stuur het ongeopende product terug.

Beste kwaliteit

Wij leveren Celzout tabletten van Adler Pharma. De allerbeste kwaliteit zoals bedoeld door Schüssler.

Veilig (achteraf) betalen

Betaal veilig online, of zelfs achteraf via Klarna

Betaalmethodes
  • IDEAL
  • Mastercard
  • VISA
  • Paypal
  • Apple Pay
  • Sofort
  • Bancontact
  • Klarna

© 2004-2020 Anemoon Celzouten / Celzouten.eu – Alle rechten voorbehouden
Development: Mountain iT – Sustainable Ecommerce | Online marketing: Brandmerck

De waardering van celzouten.eu bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 1602 reviews.