GOLI Ashwagandha KSM-66 Gummies met vitamine D (60 gummies)

Goli Ashwagandha Gummies zijn vegan gummies met een natuurlijke bessen smaak. De gummies bieden vele voordelen dankzij de hoge concentratie KSM-66 Ashwagandha wortel-extract. Liever een geconcentreerde capsule? Kies voor de HAWLIK capsules van 500mg. Officieel distributeur van GOLI in Nederland en België. Met productvragen kun je ook bij ons terecht.
Levertijd: 2-3 werkdagen
question-mark-circle
Nabestelling - weer leverbaar in 1-3 werkdagen
loader
Bezig met laden...
 • Gratis verzending NL+BE vanaf €49,-
 • 30 dagen retourrecht
 • Beste kwaliteit
 • Veilig (achteraf) betalen
Trustmark webshop
Betaalmethodes Payment method
Beschrijving

GOLI Ashwagandha KSM-66 Gummies met vitamine D (60 gummies)

Goli Ashwagandha Gummies zijn vegan gummies met een natuurlijke bessen smaak. De gummies bieden vele voordelen dankzij de hoge concentratie KSM-66 Ashwagandha wortel-extract.
Liever een geconcentreerde capsule? Kies voor de HAWLIK capsules van 500mg.
Ashwagandha is een van de belangrijkste kruiden uit de Ayurveda, de traditionele Indiase geneeskunde. Het kruid heeft een revitaliserende werking op je lichaam, specifiek op je bijnieren en schildklier. Ashwagandha brengt je tot rust en maakt je weerbaarder voor fysieke en mentale stress.
Ashwagandha herstelt het evenwicht tussen spanning en ontspanning in je lichaam. Als je begint met het nemen van ashwagandha, kan je daarom eerst wat vermoeider zijn. Dat is normaal en het is belangrijk hiernaar te luisteren. De vermoeidheid die zich als het ware heeft opgestapeld in je lichaam, laat zich nu voelen. Om je lichaam te helpen met herstellen zijn B-vitamines en magnesium een goede aanvulling. Zo kom je weer op je optimale energiepeil terecht.
Beoogde effecten van de Ashwagandha Gummies*:
 • Gevoel van rust
 • Ont-stressen
 • Ondersteuning van je gemoedstoestand
 • Ondersteuning van je immuunsysteem
 • Ondersteuning bij op gewicht blijven
 • Bevorderen van de gezondheid
 • Verhogen van energieniveau
 • Verhogen libido
Bekijk voor alle functies en links naar de wetenschappelijke onderzoeken deze pagina: https://goli.com/pages/science-and-studies-behind-ashwagandha
*er zijn nog geen medische claims te maken voor Ashwagandha, ook al zijn er veel goede wetenschappelijke studies. Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating.
Nachtrust
Vanwege onze vaak hectische manier van leven is het niet altijd even gemakkelijk om een goede nachtrust te krijgen. Het is druk op het werk en het kost soms moeite om een goede balans te vinden tussen het leven thuis met kinderen, een sociaal leven en een carrière. Natuurlijk kunt u direct kiezen voor reguliere pillen om beter te slapen. Er zijn echter ook alternatieven. Misschien is het goed om daar ook eens naar te kijken. Je kunt denken aan natuurlijke remedies en kleine aanpassingen in je leefstijl. Als je alles goed hebt overwogen, dan kun je beter een bewuste keuze maken die precies bij jou past.
Je kunt bijvoorbeeld Celzout 7 gerust combineren met andere natuurlijke remedies of bijvoorbeeld Ashwagandha.
Ashwagandha (Withania Somnifera) staat ook wel bekend als ‘winterkers’ of ‘Indiase ginseng’. Het is een kruid dat kan bijdragen aan een beter nachtrust. Er zijn veel studies naar ashwagandha uitgevoerd. Daaruit komt naar voren dat ashwagandha een positieve invloed heeft op de hersenen. Dit is een van de grote voordelen van ashwagandha. Het heeft een kalmerend effect dat spanning verlicht en de spieren ontspant.
Als stressfactoren bijdragen aan een verstoorde nachtrust, is het noodzakelijk om voor het slapen een vaste routine aan te houden zoals:
 • Elke dag op hetzelfde tijdstip naar bed
 • Warme melk en/of een banaan nemen voor het slapen, andere natuurlijke remedies uitproberen die voor jou werken
 • Ademhalingsoefeningen, yoga en meditatie beoefenen om diep te ontspannen
Ashwagandha extract is het ideale kruid om de effecten te neutraliseren die ontstaan door stressreacties waardoor zich een minder goed slaappatroon kan ontwikkelen. Volgens onderzoeken helpt het kruid bij de afbraak en uitscheiding van ons lichaamseigen hormoon cortisol. Dit hormoon is opwekkend en werkt derhalve tegenovergesteld aan een goed slaappatroon.
Hulp bij stress
Een ander voordeel van ashwagandha is dat het ervoor zorgt dat de natuurlijke reactie van ons lichaam op stressvolle factoren minder heftig verloopt. Tijden terug reageerde ons lichaam op stress (het gevaar van een grote, boze beer) door ‘vecht-of-vlucht hormonen’ zoals adrenaline en cortisol vrij te geven. Daardoor waren we in één klap in staat om heel hard weg te rennen. In onze huidige, moderne maatschappij komt het echter zelden voor dat mensen ineens in gevaar verkeren. Langdurige, laaggradige stress komt echter bijna bij iedereen voor tegenwoordig.
Ashwagandha is een adaptogeen kruid dat helpt om te ontspannen bij stress. Het stimuleert ook activiteit als dat nodig is. Een kruid mag adaptogeen worden genoemd als:
Mensen het goed verdragen, ook bij langdurig gebruik
Het kruid op geen enkele wijze schade berokkent
Het een bijdrage levert aan het in balans brengen van normale lichaamsfuncties
Het kruid overal in het lichaam actief kan zijn en geen specifieke taak heeft

Vitamin Angels


GOLI doneert voor ieder verkochte verpakking een vitaminevoorraad van 6 maanden voor een ondervoed kind.

Made in Californië, USA


De gummies zijn gemaakt in Californië van puur en alleen biologische ingrediënten.
 

IngrediëntenVoedingssupplement informatiePer 1 gummy
Calorieën10
Koolhydraten3.5g
   Waarvan suikers2g
KSM-66® Ashwagandha Root Extract150mg
Vitamin D2 (Ergocalciferol)12.5 mcg

 
Ingrediënten: Organic Tapioca Syrup, Organic Cane Sugar, Water, Pectin, Natural Flavors, Malic Acid, Citric Acid, Sodium Citrate, Organic Fruit and Vegetable Juice (Color), Organic Sunflower Lecithin.

Voor wie? Glutenvrij, Vegan, Kosher, Biologisch, GMO-vrij, Gelatine-vrij
Inhoud: 60 Vegan Gummies
Voorgeschreven gebruik: 2 maal per dag 1 tot 2 gummies innemen
Kinderen kunnen 1 Gummie per dag nemen. 
 

Geverifieerde productervaringen van klanten

Waardering
star star star star star
Productbeoordeling door
Erg goede kwaliteit en verpakking is erg duidelijk. Ook staat er een nederlandse gebruikaanwijzing sticker op die erg handig was.
Waardering
star star star star star
Productbeoordeling door
Topproduct , lekker van smaak
Waardering
star star star star star
Productbeoordeling door
Zeer lekkere bessensmaak. Niet te zoet. Pas mee begonnen. Aanrader. Heb ook de pillen besteld.
Waardering
star star star star star
Productbeoordeling door
Voel het verschil

4 producten(en)

Klantenervaring

Alle beoordelingen
Schrijf een review
Alleen ingelogde gebruikers kunnen een review schrijven. Login of maak een account.
GOLI Ashwagandha KSM-66 Gummies met vitamine D (60 gummies)
loader
Bezig met laden...