Contact met Anemoon Celzouten

Celzouten.eu is een handelsnaam van Anemoon Celzouten

Post en magazijnadres: (bezoek/afhalen alleen op afspraak)
Berkenweg 1-28, 9471VA Zuidlaren, NL

E-mail: [email protected] (snelste)

Facebook: Stel je vraag via Messenger (let op, langere reactietijd)

Stel uw vraag bij voorkeur via email voor een efficiënte en zorgvuldige afhandeling,

Telefoon: +31(0)50 2110715 (alleen voor vragen over bestellingen, wij kunnen telefonisch geen advies geven)
Op werkdagen van 10:00-14:00, beperkt bereikbaar

Wij geven alleen advies over onze producten via e-mail en messenger, niet via de telefoon.

IBAN: NL16KNAB0259715468 t.n.v Anemoon Celzouten
BIC: KNABNL2H

Handelsnaam: Anemoon Celzouten
K.v.K. Groningen: 77929349
BTW nr: NL003260543B14

Let op, bent u Belgisch wederverkoper of therapeut? Sinds Q4 2020 zijn wij in België belastingplichtig en ontvangt u geen ICP btw verlegd factuur meer. 

BTW BE: BE0758477642

(Wij zijn een Nederlands bedrijf, echter ook geregistreerd voor de BTW in België)

Vind snel antwoord

Veelgestelde vragen

Geven jullie advies?

Wij kunnen u in de meeste gevallen beperkt, niet persoonlijk, advies geven. Stuur een email via het contactformulier. In verband met wetgeving mogen wij niet openbaar advies geven, dit is ook de reden dat wij soms terughoudend moeten zijn met onze publieke reacties op Facebook.

Heeft u specifieke vragen over het gebruik en de werking van celzouten?

Volgens de richtlijnen van de Nederlandse Voedsel en Warenwet Autoriteit (NVWA) mogen wij geen medisch gerichte adviezen geven over de werking van de celzouten bij een gezondheidsindicatie. Om u toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn:

Bovenstaande adviesopties bieden wij aan onze klanten, personen (niet bedrijven of therapeuten) die bij ons bestellen of nadrukkelijk van plan zijn te bestellen. 

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Op werkdagen streven wij ernaar alle bestellingen die voor 12:00 geplaatst zijn dezelfde dag nog te verzenden. In sommige gevallen is een product uit voorraad of heeft u wellicht een product besteld dat een levertijd van 2 of 3 werkdagen heeft. Bestelt u in het weekend? Uw bestelling wordt dan, mits op voorraad, op maandag verzonden met PostNL.

Hoe volg ik mijn bestelling?

Nadat uw zending ontvangen is bij PostNL ontvangt u een email met een track en trace code. Mail niet ontvangen? Controleer uw spam-box. Ook daar niks? Mogelijk heeft u dan een verkeerd emailadres opgegeven bij uw bestelling. Neem contact op met ons om dit te controleren.

Kan ik een bestelling retourneren?

Uiteraard mag dat. U heeft 14 dagen om een retour bij ons te melden, en vervolgens nog eens 14 dagen om het product retour te zenden. De kosten van de retourzending zijn voor u. Zorg er voor dat u altijd contact met ons opneemt en nooit zomaar iets terugstuurt. Wij melden uw retour dan aan.

Aangebroken producten, potten, zalven of sprays kunnen niet retour genomen worden. Beschadigde of verontreinigde producten ook niet.

Indien mogelijk, stuur het product retour in de originele doos met het originele verpakkingsmateriaal om het milieu zoveel mogelijk te sparen.

Kunnen de Celzout potten bij het PMD afval?

Helaas kunnen de meeste gemeenten potten van PP en HDPE materiaal nog niet goed scheiden. Informeer bij uw locatie instanties. Wij zijn milieuvriendelijkere verpakkingen aan het testen, maar het heeft tijd nodig omdat wij er zeker van willen zijn dat het geen effect heeft op smaak of kwaliteit van het product.

Wij gebruiken PP en HDPE potten omdat deze neutraal zijn en geen invloed hebben op het lactose in de celzout tabletten.

Wat doe ik met het verpakkingsmateriaal?

De doos kan hergebruikt worden, of naar de karton/papier inzameling. 

Bij 99% van de verstuurde bestellingen gebruiken wij biologisch afbreekbaar vulmateriaal van plantaardig zetmeel, hoofdzakelijk van mais. Dit kan geheel bij het groenafval of bij het compost in de tuin.

Verzenden jullie ook buiten Nederland en België?

Jazeker. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Wij verzenden buiten NL en BE tegen de kostprijs van de verzending.

Kan ik nog iets toevoegen aan mijn bestelling?

Ja, dat kan. Neem contact met ons op dezelfde dag dat u besteld heeft, voor 14:00 uur.

Kan ik wedervekoper worden?

Indien u in de juiste branche werkzaam bent dan kan dat! Neem graag contact op met [email protected] voor meer informatie. Stel uzelf in de mail alvast zo goed mogelijk aan ons voor inclusief KVK nummer.

Contactformulier

loader
Bezig met laden...