Gratis verzending vanaf €39 NL/ €49 BE! PostNL logo of DHL logo

De goedkoopste shop voor de beste kwaliteit celzouten van Schüssler

beoordeeld met een 9.5 uit 10! Webwinkel Keurmerk

Gratis verzending vanaf €39 NL/ €49 BE! of

 

Hoe werken celzouten?

Celzouten werken volgens een biochemisch principe. Jouw lichaam heeft een voorraad celzouten die ervoor zorgt dat moleculen in je cellen in beweging komen. De aanwezigheid van celzouten is een voorwaarde voor het goede verloop van alle essentiële functies in jouw lichaam.

Meer weten over wat celzouten zijn? Klik hier.

Trillende moleculen

Celzouten leveren een bijdrage aan het biochemische proces, dat plaatsvindt tussen zouten en moleculen in de cellen in je lichaam. Je cellen bevatten veel verschillende soorten moleculen (bijvoorbeeld DNA, vetten, eiwitten, etc.). Deze moleculen hebben een bepaalde elektrische lading.

Cellen bevatten ook zouten. Alle celzouten bestaan uit een positief en een negatief geladen deel. De celzouten zorgen (vanwege hun positieve en negatieve lading) voor trillingen tussen de moleculen. En die trillingen zijn nodig voor processen in de cel.

Je zou het zo kunnen zien: In de cel hebben de moleculen zouten nodig om in actie te komen. Zonder celzouten blijven de moleculen stilzitten. Verschillende moleculen reageren op verschillende zouten.

Tekort aan celzouten

Als je een tekort hebt aan bepaalde celzouten, komt een deel van de celprocessen moeizamer of niet op gang. Bij een structureel tekort ga je dat aan de oppervlakte merken. Het kan zijn dat je vermoeid raakt, vatbaarder bent voor ziektes, of bepaalde ziekteverschijnselen ontwikkelt. Dit kun je voorkomen door extra celzouten in te nemen.

Welke celzouten werken voor mij?

Afhankelijk van je aandoening kun je de celzouten innemen die jouw moleculen weer in beweging brengen. Weet je niet welke celzouten je moet kiezen? Bekijk dan deze pagina: Welke celzouten heb ik nodig?

Gratis verzending NL+BE

Bij bestellingen vanaf €39,- (NL) en €49,- (BE). Verzending naar heel Europa en daarbuiten.PostNL logo of DHL logo

30 dagen retourrecht

Niet tevreden? Stuur het ongeopende product terug.

Beste kwaliteit

Wij leveren Celzout tabletten van Adler Pharma en poeders van Sonnenmineral. De allerbeste kwaliteit zoals bedoeld door Schüssler.

Veilig (achteraf) betalen

Betaal veilig online, of achteraf via Klarna

Betaalmethodes
  • IDEAL
  • Mastercard
  • VISA
  • Paypal
  • Apple Pay
  • Sofort
  • Bancontact
  • Klarna

© 2004-2024 Anemoon Celzouten / Celzouten.eu – Alle rechten voorbehouden
Development: Mountain iT – Sustainable Ecommerce | Online marketing: Brandmerck

De waardering van celzouten.eu bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 4521 reviews.