Afslanken met Dr. Schüssler Celzouten van Adler Pharma

Celzouten & afvallen

Worstel je al lange tijd met je gewicht en zoek je naar oplossingen voor een gezonder levensstijl? Hoewel je een strak sportschema aanhoudt en dagelijks een gezonde en voedzame maaltijd voor jezelf en je gezin bereidt, merk je dat overtollige kilo’s nog niet verdwijnen. Als aanvulling op je bewegings- en eetpatroon helpen celzouten bij het afvallen. Ontdek welke celzouten je bij ons kunt bestellen om effectief en gezond af te vallen.

afslanken met celzouten

Met hulp van onze celzouten afvallen?

De mineralen en vitaminen van Celzouten helpen je bij specifieke lichaamsklachten. Heb je een tekort aan een bepaalde natuurlijke mineraal, dan vul je die met een van onze supplementen aan. Merk je bijvoorbeeld dat je een verminderde eetlust en zwakkere spieren hebt, dan kan dat duiden op een tekort aan kalium. Met onze kalium tabletten houd je je kaliumgehalte op peil en krijg je hernieuwde energie om te gaan sporten. Aan de hand van de klachten die je ervaart, kunnen wij je informeren over de mogelijke celzouten die je toedient.

afslanken met celzouten celzouten afvallen met schussler

De celzouten in ons assortiment

Wil je met celzouten afvallen, ook dan willen we je graag adviseren over de juiste mineralen en vitaminen die jou effectief helpen. Hieronder vind je een aantal Schüssler celzouten die helpen bij het afvallen.

  • 5 Kalium phosphoricum
  • 8 Natrium muriaticum
  • 9 Natrium phosphoricum
  • 11 Silicea

Deze celzouten zijn opgenomen in ons assortiment en vind je in combinatie met andere vitamines en mineralen. Bekijk ons volledig assortiment en bepaal welke celzout jij nodig hebt om af te vallen.

Bekijk hier al onze Schüssler celzouten celzouten afvallen met schussler

Koop celzouten om af te vallen bij Celzouten.eu

Wil jij resultaat boeken en merken dat je sport- en eetpatroon effect hebben? Vul je gezonde levensstijl aan met onze celzouten om af te vallen. Je kunt altijd contact met ons opnemen om meer informatie over onze vitamines en mineralen te krijgen. Wij adviseren je graag bij jouw keuze voor onze celzouten die helpen bij het afvallen.

loader
Bezig met laden...