Je kunt een bestelling bij Schüssler Celzouten binnen maximaal vier weken retourneren. Na ontvangst heb je 14 dagen om de bestelling te annuleren en daarna nog 14 dagen om de bestelling naar ons terug te sturen. Retouradres: Anemoon Celzouten Berkenweg 1-28, 9471VA Zuidlaren, NL

Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?

Je kunt de bestelling annuleren via een mail naar [email protected]. Neem altijd eerst contact op alvorens je bestelling terug te sturen. Je ontvangt van ons een correct retourlabel met daarop je bestelnummer. Stuur pakketten nooit zomaar op eigen initiatief via een andere transporteur of naar een pakketpunt bij ons in de buurt.

Hoe lang heb ik om mijn bestelling te annuleren?

Je kunt de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren. Omdat wij gesealde potten verkopen is het alleen mogelijk om producten in originele staat te retourneren. Verpakkingen waarvan de seal verbroken is worden niet geaccepteerd.

Hoe lang heb ik om mijn bestelling terug te sturen?

Na de annulering heb je nogmaals 14 dagen om uw product terug te sturen.

Krijg ik mijn geld terug?

Als je een bestelling annuleert, krijg je het volledige orderbedrag, inclusief de betaalde verzendkosten, teruggestort op je rekening. De verzendkosten van de retour zijn voor eigen rekening. Let op: wij storten het geld pas terug als we het bestelde product (of de bestelde producten) in goede orde retour hebben ontvangen. Dat betekent in originele staat, geseald.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits we het product in goede orde retour hebben ontvangen.

Wie betaalt de kosten voor de retourzending?

De kosten voor het terugsturen van uw bestelling naar Anemoon Celzouten zijn voor uw eigen rekening. Deze kosten bedragen voor Nederland circa €6,95 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Wij dragen de retourkosten indien een fout door ons veroorzaakt is of een product niet deugt.

Gebruikmaken herroepingsrecht

Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht, retourneer je het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Schüssler Celzouten. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] .
loader
Bezig met laden...