Celzout 09 Natrium Phosphoricum ALC

Bevordert de afscheiding van urinezuur. Bij een tekort aan Natrium phosphoricum ontstaat er behoefte aan zoetigheid. Ondersteunt een gezonde spijsvertering, tegen zuur ruikende transpiratie.

Op voorraad

loader
Bezig met laden...
  • Gratis verzending NL+BE vanaf €49,-
  • 30 dagen retourrecht
  • Beste kwaliteit
  • Veilig (achteraf) betalen
Trustmark webshop
Betaalmethodes Payment method
Beschrijving

Celzout 09 Natrium Phosphoricum ALC

Het celzout voor ontzuring, vetzucht, honger naar zoetigheid


Natrium phosphoricum reguleert onze zuurhuishouding en de vetstofwisseling, breekt suiker af. Een tekort aan dit mineraal leidt tot verzuring met de daarmee gepaard gaande gevolgen. Bij een tekort aan Natrium phosphoricum ontstaat er behoefte aan zoetigheid. Zoet geeft zuur. Natrium phosphoricum is goed bij overmatige verzuring van het lichaam; ondersteunt een gezonde spijsvertering; ondersteunt het behoud van een normale zuurgraad in de maag; goed voor de blaasfunctie; goed voor de gewrichtsfunctie; goed voor de talgklieren; tegen zuur ruikende transpiratie; bij een sinaasappelhuid.

Inname celzouten op Alcoholbasis


Wij raden je aan om deze celzouten op te lossen in water. Los enkele druppels op in een glas water (5 druppels staan gelijk aan 1 tablet). Drink dit water sloksgewijs op. Let erop dat je de vloeistof 1 a 2 tellen in je mond houdt. Zo geeft u het mondslijmvlies tijd om de celzouten op te nemen.

Ingrediënten:


Apothekers alcohol 15% + natrium phosphoricum.
Houdbaar tot 3 maand na opening.
Inhoud: 100 ml
Tip: Bekijk ook onze andere Celzout 9 producten:

Meer informatie

Hoeveelheid 100 ml
Producent Adler Pharma

Geverifieerde productervaringen van klanten

Waardering
star star star star star
Productbeoordeling door
Gebruik ik voor de nieren. Stimuleert de nieren. En ook goed tegen verzuring van het lichaam. Bij blaasontsteking neem ik altijd celzout nr 9 en celzout nr 1
Waardering
star star star star star
Productbeoordeling door
Mijn lichaam is verzuurd. Hierdoor heb ik last van mijn gewrichten en van uitslag in mijn gezicht. Deze celzout nr 9 helpt mij om mijn afvalstoffen af te voeren via een ander kanaal dan mijn uitslag in mijn gezicht. Ook van mijn gewrichten heb ik geen last, als ik dagelijks celzout nr 9 gebruik.

2 producten(en)

Klantenervaring

Alle beoordelingen
Schrijf een review
Alleen ingelogde gebruikers kunnen een review schrijven. Login of maak een account.
Celzout 09 Natrium Phosphoricum ALC
loader
Bezig met laden...