Zell Euclim - voor het welzijn van vrouwen

Het Zell-complexmiddel bestaat uit onderling complementaire ingrediënten.De aanwezige celzouten werden samen verdund, waardoor hun effecten werden gesynchroniseerd.Hun gebruik is veel gemakkelijker, praktischer en bespaart tijd in vergelijking met het gebruik van een klassieke mix van "individuele nummers".In vergelijking met mengsels van individuele celzouten is het aantal aanbevolen tabletten per dag lager.De medisch goedgekeurde indicatie maakt een veiligere toepassing mogelijk.Zell Euclim is goedgekeurd voor de volgende indicaties:Onregelmatige menstruatiecycliMenopauzale symptomen

Op voorraad

loader
Bezig met laden...
  • Gratis verzending NL+BE vanaf €49,-
  • 30 dagen retourrecht
  • Beste kwaliteit
  • Veilig (achteraf) betalen
Trustmark webshop
Betaalmethodes Payment method
Beschrijving

Zell Euclim - voor het welzijn van vrouwen

Het Zell-complexmiddel bestaat uit onderling complementaire ingrediënten.
De aanwezige celzouten werden samen verdund, waardoor hun effecten werden gesynchroniseerd.
Hun gebruik is veel gemakkelijker, praktischer en bespaart tijd in vergelijking met het gebruik van een klassieke mix van "individuele nummers".
In vergelijking met mengsels van individuele celzouten is het aantal aanbevolen tabletten per dag lager.
Bevat celzout nummer 2, nr. 7, nr. 13, nr. 14, nr. 19, nr. 25
Dosering
Bij onregelmatige menstruatie vanaf 12 jaar: laat om de twee uur 4 tabletten in de mond oplossen.
Bij menstruatiekrampen vanaf 12 jaar: aan het begin van de menstruatie, 1 tablet om de 5 minuten smelten in de mond. Hierna preventief 2 tabletten per uur smelten in de mond.
Bij nervositeit, slapeloosheid of stemmingswisselingen vanaf 12 jaar: 2 tabletten per uur om de beurt laten smelten in de mond.
Bij acute opvliegers vanaf 18 jaar en ouder: 1 tablet om de 20 minuten.
Neem niet meer dan 30 tabletten per dag in.
Zell Euclim kan helpen bij:
Onregelmatige menstruatiecycli
Menopauzale symptomen
Onregelmatige menstruatiecycli
Vrouwen van alle leeftijden kunnen hierdoor worden getroffen, vanaf het begin van hun eerste menstruatie. Op de voorgrond staat een onregelmatige menstruatie, gekenmerkt door een zekere instabiliteit van de menstruatiecyclus. Dit omvat zowel te frequente als te zeldzame menstruatiebloedingen bij vrouwen in de vruchtbare leeftijd. Het kan leiden tot stemmingswisselingen en nervositeit tijdens de ovulatie, wat een aanzienlijke invloed heeft op het welzijn van de vrouw.
Menopauzale symptomen
Frequente en overmatige menstruatiebloedingen komen vaak voor aan het begin van de menopauze. Kenmerkend gedurende deze tijd zijn een verhoogde neiging tot stemmingswisselingen, het optreden van de bekende opvliegers en de vaak beklaagde problemen met het in slaap vallen en doorslapen.
Opmerking voor diabetici: 48 tabletten komen overeen met één koolhydraateenheid.

Geverifieerde productervaringen van klanten

Er zijn nog geen geverifieerde productervaringen van onze klanten. Wil jij de eerste zijn? Als je het product gekocht hebt wordt je na ca 7 dagen uitgenodigd om een beoordeling te schrijven. Je kunt ook op een ander moment, na aanschaf, inloggen in je account, en op deze pagina een review schrijven over het product.

Klantenervaring

Alle beoordelingen
Schrijf een review
Alleen ingelogde gebruikers kunnen een review schrijven. Login of maak een account.
Zell Euclim - voor het welzijn van vrouwen
loader
Bezig met laden...